Deel 9: Correspondentie met de Pfizer







Tja, waar moet ik beginnen met dit blog. Ik heb een brief van Pfizer gekregen als antwoord op mijn stuitingsbrief. De brief is te lezen in de foto’s via de volgende linken: brief pagina 1 en brief pagina 2  en via https://www.instagram.com/p/CzNiLaVo-cB/?igshid=Y2NkYjk0MDhjYg==
Deze brief is dezelfde als meerdere lotgenoten van mij ook hebben ontvangen . Een aantal van hen hebben deze brieven ook al online gedeeld.

Het doel van dit blog gaat zijn om inzicht te geven in de theorieën die ons verteld zijn en wat Pfizer zelf zegt. Ik wil een start maken met het delen van de correspondentie met Pfizer, maar ook deel ik wel wat andere feiten die wel meespelen in de hele situatie waar ik mee te maken heb. De brief die ik heb gekregen is een onderdeel van een geheel. Daarbij is pijnlijk duidelijk geworden dat als het misgaat je er echt alleen voor staat. Je alleen te dealen hebt met de gevolgen. Tot op heden niemand aansprakelijk gesteld kan worden behalve jijzelf. Want jij neemt het besluit het vaccin wel of niet te nemen.

Ik besef me dat dit een heftig blog kan zijn als je nog niet van deze informatie op de hoogte bent. Had het liever niet hoeven schrijven, maar wil wel delen wat er in mijn leven passeert en wat speelt in de maatschappij.  Ook wil ik nog wel meegeven dat het totaal niet mijn bedoeling is om een antiblog te schrijven. Daarom dat ik me ook bij feiten houd. Ik hoop dat jullie het willen lezen en op je in wil laten werken alvorens je een besluit neemt over wel/ niet laten vaccineren.

Weten jullie nog, begin 2020. Corona kwam in ons land en er werd een hele campagne op touw gezet waaronder vaccinaties. Er kwam kritiek op die vaccins. Die kritiek werd de kop ingedrukt door de overheid en de media. Het zou een complottheorie/ nepnieuws zijn wanneer er gemeld werd dat het vaccin offlabel / als experimenteel medicijn gegeven werd. 

https://bomenenbos.substack.com/p/desinformatiebestrijders-verspreiden

De overheid heeft een deel van de aansprakelijkheid overgenomen van Pfizer. Dit ligt vast in de contracten die getekend zijn. Er is daardoor een grote kans op een belangenconflict mocht er iets mis zijn met de vaccins. Die informatie mag niet transparant gedeeld worden, omdat er een geheimhouding getekend is tussen de overheid en Pfizer. Toch zijn de contracten tussen Pfizer en de EU gelekt. Zie onderstaand artikel waarin je deze contracten kunt inzien.

https://robindeboer.substack.com/p/contracten-met-pfizer-het-grootste?utm_campaign=post&fbclid=PAAaZAAU1LDbwC5KAvB5MZ70KVvezUGa_U3ztRQCI8KdT_Q_rMcamtVUj1RSE_aem_AU-N5kwFDBgWcxl6O_eCONIZvPECJyKsqtceoGLGlI0wy5Ye08sUj_dK7VnHfDpZDLs

Robin de Boer heeft ook de hand weten te leggen op de contracten die getekend zijn tussen Pfizer en Zuid-Afrika. Daarin staat veel schokkends waaronder: that the long-term effects and efficacy of the vaccine are not currently known and that there may be adverse effects of the vaccine that are not currently known”.

https://neasa.co.za/covid-19-vaccine-contracts-released-how-the-sa-government-sold-out-and-gambled-with-lives/

https://indepen.eu/contract-nederland-betaalt-alle-letselschade-bijwerkingen-pfizervaccin/

https://www.documentcloud.org/documents/23941524-south-africa-pfizer-contract

Weten jullie nog dat er verkondigd werd/ wordt dat het vaccin veilig zou zijn en het nepnieuws is/ onderliggend lijden als reden wordt gegeven dat er bijwerkingen konden / kunnen optreden? Dat je niet alles moet geloven wat er gezegd wordt? Dat Hugo de Jonge heeft vermeld dat de kans op bijwerkingen toeneemt naarmate je meer vaccins neemt? En tegelijkertijd hij vlak erna een hele rij boosters aankondigde? Ook wist Hugo de Jonge je huis wel te vinden als je je niet liet vaccineren om eens een goed kopje koffie met je te komen drinken om je te gaan overtuigen van het belang om wel te prikken. Pfizer ontkent bijwerkingen totaal NIET. Dit is ook op te maken uit de brief die ik van Pfizer heb gekregen en met jullie deel in dit blog en uit de link van Robin de Boer die de contracten bloot legt tussen Pfizer, de EU en Zuid-Afrika. Wat een overeenkomst! Waarom zegt de overheid het dan wel?

Wanneer er een nieuw medicijn op de markt komt is het überhaupt alleen maar door een groep gezonde proefpersonen getest. Een nieuw medicijn staat altijd minimaal 5 jaar onder toezicht. Dit omdat het dan ook gebruikt gaat worden door mensen met allerlei onderliggende kleine en grote problemen en ze daar de werking van het nieuwe medicijn nog niet van weten en bij moeten houden.  Daardoor kan de overheid in dit geval helemaal niet stellen dat het vaccin “echt wel veilig“ is , omdat dat helemaal nog niet bekend is. Elk medicijn heeft bijwerkingen en dus ook deze vaccinatie. Zoals ook tegen mij gezegd is: "elke ronde vaccinaties zien we mensen met problemen zoals jij ze hebt".

De bijsluiter en onderzoeksrapportages wilde Pfizer in eerste instantie niet vrijgeven. Dat gebeurde pas onder dwang na een rechtszaak. Dat document bevat ten minste 451.000 pagina’s. De FDA wilde dat document 75 jaar gesloten houden. Het werd pas vrijgegeven tussen december 2020 en februari 2021.  

https://news.bloomberglaw.com/health-law-and-business/why-a-judge-ordered-fda-to-release-covid-19-vaccine-data-pronto

Er werd ons vermeld dat het vaccin de verspreiding van het virus tegen zou gaan. In onderstaande video zie je de hoorzitting waarin Pfizer zelf bevestigd dat dat helemaal niet is onderzocht:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0KTPvr1BjFpMUpbN1Gy8ajpqCshzsu9ZELEMMkNrLfjcKyj3xx5YTZt6qhR6u8ZpNl&id=100001466190939

Vanuit de overheid en de media werd ons verteld “je doet het voor een ander, je bent dan minder/ niet besmettelijk”. Met de kennis van bovenstaande informatie kan dat totaal niet zo gezegd worden aangezien Pfizer dat niet eens heeft onderzocht en daar nog zoekende in is.

Wanneer je de waarheid deelt over de cijfers van Pfizer zelf word je gecensureerd op social media. Je wordt dan weggezet als desinformant en anderen krijgen een waarschuwing m.b.t. jouw account en/of berichten worden weggehaald terwijl het feitelijke informatie is van de producent zelf. 

Er is nieuw wetenschappelijk onderzoek waarin getwijfeld wordt aan de veiligheid van de vaccins. De vaccins bevatten zelfs meer DNA-verontreiniging dan in de EU is toegestaan.

https://bomenenbos.substack.com/p/desinformatiebestrijders-verspreiden

https://artsencollectief.nl/dna-verontreiniging-in-pfizer-en-moderna-mrna-vaccins/

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/783652909/reden-tot-zorg-want-hoe-veilig-is-die-prik

Het is bevestigd dat de Corona mRNA leidt tot immuuntolerantie:

https://artsencollectief.nl/immuuntolerantie/

Zowel COVID als het covid-19-vaccin zijn pathogeen (ziekmakend):

https://www.mdpi.com/2227-9059/11/8/2287?fbclid=IwAR2c79RvGnMgEC4yhloPrZPwS-5JuNsNxwpIHj4O-3Y366x9k1_oiDno7KM_aem_AfzrAjp7ug-uCkUgWG74gyX79SVJElhwd90MBKCUkOYddszixmUqTdqxh-CPU4OpmQI

Er zijn officieel overlijdens gemeld zijn bij Lareb (1324 meldingen!) en Pfizer n.a.v. de vaccinatie:

https://www.lareb.nl/news/overzicht-meldingen-overlijdens-na-coronavaccinatie-1

Vind je het ook niet vreemd dat we daar niks over horen in de media? 

De  “bijsluiter” op de website van het RIVM is geen officiële bijsluiter! Heb je de kleine letters gelezen “aan dit document kunnen geen rechten worden ontleend “? 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/veiligheid-coronavaccin/biontech-pfizer

https://www.cbg-meb.nl/documenten/publicaties/2020/12/21/vaccin-in-het-kort-comirnaty

In de andere kleine letters op de RIVM-pagina is te lezen: “Lees voor de volledige informatie over dit vaccin de officiële bijsluiter”. Deze bijsluiter is zeer moeilijk te vinden en niet aanwezig op priklocaties. Een betrouwbare medische bron bevestigde mij ook dat ten tijde van mijn prikken de bijsluiter niet te vinden was. Magdalena van theLongshot is op zoek gegaan naar de bijsluiter van de huidige prikronde:

https://thelongshot.nl/geenbijsluiter/

De bijsluiter is nu wel ergens te vinden. Nml via onderstaande link op pagina 527 (!):

https://www.geneesmiddeleninformatiebank.nl/ords/f?p=111:3::SEARCH:::P0_DOMAIN,P0_LANG,P3_RVG1:H,NL,131976

Vinden jullie de magere informatie informed consent? Dat houdt in dat je als burger volledig moet worden geïnformeerd over de voordelen maar ook over de risico's. Is het aan ons vermeld vanuit Pfizer (in mijn geval) en de overheid dat we met ons allen meedoen aan een wetenschappelijk experiment zoals te lezen is in het contract tussen Pfizer, de EU en Zuid-Afrika en dat er wel degelijk onbekende risico’s aan kleven? Dat is niet gebeurd. Tegelijkertijd bevestigd de brief die ik van Pfizer heb gekregen dat wat er in het contract met de EU en Zuid-Afrika staat. Nml dat er ook risico bestaat op onbekende bijwerkingen die ook ernstig kunnen zijn. Afgelopen tijd heeft überhaupt niemand van de overheid de boodschappen als “je doet het voor een ander” of “het vaccin is veilig om te nemen” verteld via media. De media laat dat nu de mensen zeggen die de vaccinatie gaan halen. Ze gaan naar een priklocatie en stellen de vraag “waarom neemt u de prik?”. Zelf zegt de overheid het niet meer, want ze beseffen dat ze het zo niet kunnen stellen en er op aangesproken kunnen worden. 

Daarbij nodig ik jullie uit om de brief van Pfizer te lezen. Kort geconcludeerd worden mensen zoals ik ingecalculeerd. De MOGELIJKE voordelen (die dus totaal nog niet bewezen zijn, onderzoeken lopen nog) wegen niet op tegen de BEKENDE mogelijke risico’s. Maar het probleem is dat er dus blijkbaar ook ONBEKENDE risico’s kleven aan het nemen van dit vaccin. En daar worden we niet voor gewaarschuwd via de producent (want hoe moeilijk is de bijsluiter te vinden en te lezen), de overheid en de media. Mensen zoals ik worden wel erkend door Pfizer. Waar de meeste artsen, overheid en media ernstige bijwerkingen ontkennen, zegt Pfizer dat het bekend is dat er onbekende bijwerkingen mogelijk zijn. Bizarre tegenstelling wel. 

Dit blog wordt te lang om alles in 1x te beschrijven. Een van de komende weken komt er een nieuw blog met informatie uit de brieven van Pfizer met de titel “wat zegt Pfizer over bijwerkingen”.

Met hulp van medelotgenoten en vrienden is dit blog tot stand gekomen. Zij hebben mij geholpen aan de juiste internetlinken. Dankjewel.

Dank voor het lezen, geniet van elke dag, hou van elkaar.

🍀🌸

“Hoi, ik ben Angelique. Ik ben niet mijn neurologische beperking maar het is een deel van mij”

Reacties

Populaire posts